Nurek_ 06.04.2018 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2018 CześćZastanawiam się nad zakupem poziomicy laserowej, co myślicie o tytułowym Stanleyu? Warto, czy w tej cenie jest może coś lepszego? A może jak dołożę parę złotych to coś fajnego znajdę? Planuję wydać tak do 300 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zorro128 06.04.2018 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2018 Typowa marketówka,do najprostszych zastosowań powinna wystarczyć,do póki się nie popsuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nurek_ 07.04.2018 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2018 Że nie jest to sprzęt z górnej półki to wiem. Chodzi mi bardziej o opinię kogoś co z nim pracował, jak się sprawuje. Czy np dokładność jaką ma (0.8 mm/1m) jest wystarczająca do typowych zastosowań czy lepiej poszukać czegoś dokładniejszego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zorro128 08.04.2018 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2018 Przy pracach w domu taka dokładność jest wystarczająca,bardziej bym się martwił aby te parametry się nie rozregulowały podczas,przewożenia,przenoszenia itd.,musisz to kontrolować,wszystko zależy do czego chcesz go używać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witiaw 25.04.2018 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2018 Mam tytulowego stanleya. niestety w domu podloga na legarach i kostka kompletnie sie nie sprawdza. Poza tym przy odleglosci do sciany ok 2 metry wiazka jest strasznie gruba, taka rozdmuchana, kompletnie nie skupiona. Na niestabiulne, pracujace padloza slabo sie nadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts