swistak40 06.04.2018 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2018 Dobry wieczór, czy ktoś orientuje się, jakie przyłącze posiadają manometry w grupie pompowej do kolektorów firmy Viessmann? Po ostatniej awarii związanej z rozszczelnieniem układu wolę dmuchać na zimne i chcę zamontować manometr ze stykami alarmowymi, ale niestety nie wiem, jaki dokładnie zamówić. Pozdrawiam,MK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konsultant Viessmann 20.08.2018 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2018 w większości grup pompowych i grup bezpieczeństwa jest to standard czyli 1/4" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stermaj 20.08.2018 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2018 Dobry wieczór, czy ktoś orientuje się, jakie przyłącze posiadają manometry w grupie pompowej do kolektorów firmy Viessmann? Po ostatniej awarii związanej z rozszczelnieniem układu wolę dmuchać na zimne i chcę zamontować manometr ze stykami alarmowymi, ale niestety nie wiem, jaki dokładnie zamówić. Pozdrawiam, MK A co było powodem rozszczelnienia i jakie były skutki. Czy alarm coś pomoże? Może jest inna przyczyna tego, że układ się rozszczelnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts