Pytajnick 08.04.2018 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2018 Witam. Taka sytuacja - inwestor chce, by mu pomalować dom. Nie wie czym konkretnie jest on pokryty, bo tynk kładziono naście lat temu i wypłowiał. Jak dla mnie, jest to tynk mineralny, baranek 2mm. Pytaniem jest - czym i jak to malować, żeby było dokładnie , szybko i ładnie? Kiedyś malowałem balkon tym pokryty i delikatnie mówiąc, miałem nerwa, bo po wyschnięciu "wyłaziły" niedomalowane zagłębienia. Zaczynałem wałkiem a skończyło się na "paćkaniu" pędzlem o czasie nie wspomnę. Fakt, lata temu to było, więc może farby, wałki i metody inne. Gdyby ktoś miał doświadczenia w tym temacie, to proszę o wnioski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edilcol 17.04.2018 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2018 malowałem elewację farbą fotokatalityczną pf-10 super na baranku. spokój na lata i bez glonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts