zielonyy 08.04.2018 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2018 Witam Potrzebuje pomocy, muszę zrobić ocieplenie strychu nad ~kuchnią, niestety jedynie to miejsce na strychu nie zostało ocieplone, ( jeżeli ociepleniem można nazwać zastosowanie 3cm styropianu ) przez co pojawia się grzyb przy suficie. Problem polega na tym, że strop jest niestety dość cienki (nie wiem jaki gruby jest), zapewne strop był robiony z dodatkiem szlaki ( ogólnie po kosztach ). Nie wiem czy zrobić ocieplenie, podobnie jak jest na pozostałej części czyli styropian i wylewka ( akurat tutaj bym dodał jedynie folie na styropian) lub czy zrobić to w inny sposób np. styrobeton, ponieważ nie wiem czy strop wytrzyma. Powierzchnia to 18 m2, ze względu na mało miejsca, nie chodzi się tam, jedynie trzyma jakieś szpargały. Ile potrzebował bym materiałów na taką powierzchnię, oczywiście najlepiej gdyby było tanio. Proszę i dziękuje za pomoc ps. Jeżeli zły dział to przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonyy 12.04.2018 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts