larss1 08.04.2018 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2018 Witajcie, Chciałbym zweryfikować oferty jakie dostałem od firm... Budowa domu wg. projektu Modrzew 1 PS odbicie lustrzane.http://www.archdom.pl/modrzew1_lustro_paliwo_stale.htm Lokalizacja budowy- powiat krakowskiPowierzchnia użytkowa: 99,85m2Materiał: parter-ceramika, poddasze-beton komórkowy.Dach: dachówka cementowa. Dostałem jak na tą chwilę to dostałem dwie wyceny: 40tys i 50tys. Przy czym druga firma wyszczególniła co zawierają jako SSO (fundamenty, parter, poddasze, dach). Chciałbym się zorientować w jakim przedziale ofert mogę się spodziewać?Czy jest realne żeby wybudować SSZ wg. wyceny że strony projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciuspala 08.04.2018 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2018 Myślę że 40 to takie max w Krakowie, ja za 120 m2 zapłaciłem 32 tyś z 2-stropami, ale teraz wszystko drożeje, bardziej bym się projektem....ceramika mieszana z BK, do bardzo malego domu piec weglowy???Ktoś jest szalony.....Czytać dużo czytać i nie dać sie naciągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
larss1 08.04.2018 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2018 Projekt jest przerobiony na gaz. Ceramika+ bk dlatego że mam teren zalewowy ale cały czas się zastanawiam czy nie zostawić tylko bk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tkaczor123 15.04.2018 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2018 35 tyś to teraz minimum za ten domek za robociznę.Zawsze lepiej powiedzieć więcej niż dopłacać do interesu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chico99 24.04.2018 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2018 (edytowane) larss, ja wlasnie rozpoczalem budowe i mam domek 156m2 i garaz w bryle i place za robote 44k, takze moim zdaniem drogo! sso rozumiem bez dachu. Edytowane 24 Kwietnia 2018 przez chico99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robaczywy 26.04.2018 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2018 Drogo jak dla mnie, chociaż na forum mówili, że moja cena mocno promocyjna..więc nie wiem. 162m2 pow, użytkowej + garaz 2 stanowiskowy w bryle SSO z dachem 45tys. Budowa pod Krakowem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts