arturo13 08.04.2018 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2018 Cześć, z racji iż żadnych informacji na forum nie znalazłem pytam czy ma ktoś u siebie sosręb? Osobiście planuje dom murowany, ale z dużą ilością drewna, i tak pomyślałem żeby taką zdobioną beleczkę wstawić. Ktoś może ma coś takie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AG_home 11.04.2018 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2018 Moi rodzice to maja w domu z bali. To duza belka ok 15x25 biegnaca wzdluz salonu i podpierajaca tragarze ktore stanowia strop drewniany. Dodatkowo ta belka jest rzezbiona. Wyglada bardzo ladnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arturo13 11.04.2018 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2018 No właśnie z domu z bala, a w murowanym, czy to nie będzie przesadą. Fakt że strop będzie drewniany cały, ściany trochę w kamieniu trochę drewna. 15 na 25 to takie minimum. Widywałem np 26 na 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AG_home 17.05.2018 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2018 Oczywiście że bedzie pasować. Zobacz sobie w necie zdjecia wnętrz z belkami. Jedyne co to powstrzymałbym się od tradycyjnych rzeźbień w tym sosrębie bo wtedy będzie przypominał styl góralski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts