Papucy 08.04.2018 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2018 Czy keramzyt o granulacji: 10 - 20 mm będzie dobrym materiałem na uzupełnienie szpar w 2 giej warstwie styropianu (podłoga na gruncie ) chodzi mi o plątaninę rur której nie jestem w stanie odpowiednio uzupełnić styropianem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzeesiek 09.04.2018 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2018 Ja keramzytem rownalem dołki na stopie i sypałem pod styropian, ty możesz użyć keramzytu i piany skoro ciężko kawałkami styropianu to wypełnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cezary.pl 09.04.2018 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2018 Ja też użyłem piany z puszki, ale wydaje się lepszy zamiast keramzytu, perlit. PozdrawiamCezary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts