Pascalt 10.04.2018 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2018 Wg mnie im mniejsza paca, tym mniej kleju i lepsze właściwości takiej podłogi, ale mogę się mylić...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pascalt 12.04.2018 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 Proszę o podpowiedź... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_to_mozliwe 12.04.2018 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 Też kiedyś tego szukałem i raczej bez powodzenia. Gdzieś tam z kontekstu wnioskuję, że zależy to od równości podłoża (im mniej równe tym większe). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pascalt 13.04.2018 06:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2018 Z tego, co rozpoznałem temat, prawdopodobnie dam ząb 4x4 do gresu 30x30 na ogrzewaniu podłogowym w garażu, przy czym płytki nie będę smarował grzebieniem, tylko będę nanosił cienką warstewkę 1-2mm np szpachelką. Oszczędność kleju , a i podłoga mniej awaryjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts