Adek1243 11.04.2018 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2018 Witam. Mam problem na ogródku działkowy. Musiałem dodać trójnik zaznaczony na zdjęciu, aby sąsiad mógł się podpiąć pod wodę i teraz nie mogę połączyć niebieskiego węża, który jest krótki pod kątem 60 stopni do reszty, nie bardzo jest go jak zgiąć, macie jakiś pomysł na to? ten trójnik na dole nie jest potrzebny. jest bardzo mało miejsca.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIDEX 26.04.2018 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2018 Naprawdę mało miejsca.Wejdzie tam kolano 90o do góry? góra -> prawo ->dół ->lewo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wieli35 16.07.2018 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2018 Ja bym dokładnie tak zrobił. __________________https://www.ubezpieczeniaonline.pl/turystyczne/0.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts