prv87 12.04.2018 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 Witam, Przymierzamy się z szwagrem to budowy bliźniaka w okolicach Warszawy. Chciałem się poradzić w kilku kwestiach:Projekt na który zamierzamy się zdecydować wygląda tak: https://www.extradom.pl/projekt-domu-aviator-4-WRN13911. Czy 150k za SSZ w tym przypadku jest kwotą realną ?2. Zależy nam na prostym projekcie i takowego szukamy, czy w tym projekcie są jakieś elementy które będą generować duże koszta a można je np. zamienić na coś innego ? Albo jakieś sugestie co do zmian które warto wprowadzić ?3. Dom planujemy budować system gospodarczym, prace wykończeniowe również raczej będą zlecane (ew. malowanie i drobne rzeczy będziemy robić sami) Czy waszym zdaniem kwota ok 350k starczy na wykończeniu domu pod klucz ? Mam na myśli oczywiście pół bliźniaka. Chodzi mi o sam dom - podjazd, ogrodzenia etc. to oczywiście będą dodatkowe koszta.Będę wdzięczny za wszelkie poradyPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts