onepablo 13.04.2018 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2018 Witam, odebrałem garaż od dewelopera i pomału go urządzam, dziś skończyli układać kostkę to w końcu mogłem wjechać do garażu autem i co mnie zaniepokoiło, dolny profil/próg nie wiem jak to nazwać jest nad wylewką. Wjeżdżając autem muszę na niego najechać i z czasem na pewno się powygina ponieważ widać że jest to słaby materiał. Moje pytanie: Czy ta brama garażowa jest prawidłowo zamontowana ? Czy tak ma być, nigdy nie zawracałem na to uwagi ale wydaje mi się że wjazd do garażu powinien być równy bez tego progu. Czy można coś z tym zrobić ? Czy są jakieś specjalne najazdy żeby nie najeżdżać na Dodaje zdjęcia żeby pokazać o co mi chodzi, niestety ale nie zrobiłem lepszych, jeżeli z tych zdjęć nie będziecie wiedzieli o co chodzi to jutro dodam dokładniejsze. Za każdą pomoc bardzo dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 16.04.2018 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2018 Tak to wygląda przy bramach uchylnych. Być może w instrukcji montażu jest zaznaczone, by wylewka w środku była na równo z górą progu (byłby mniejszy nacisk kół). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onepablo 16.04.2018 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2018 niestety ale teraz to juz nie da rady tego przerobić. Macie jakiś pomysł jak temu zaradzić ? Są jakies najazdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 16.04.2018 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2018 Nie ma. Kombinuj.Ze stalą, betonemm płytką. Od zewnątrz raczej nie możesz nic dać, bo brama się nie domknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts