mesmariusz 15.04.2018 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2018 Witam. Kojarzy ktoś co to za kominek? Producent / typ model? W jaki sposób zdemontować kopułę (przykrycie) celem poprowadzenia kanałem wentylacyjnym kabla antenowego? Kiedy próbuję zdjąć kopułę, mam wrażenie, że jest przez coś trzymana (jakaś guma?) nie chcę ciągnąć zbyt mocno, bo nie chcę uszkodzić. Dziękuję pięknie za pomoc w temacie. Pozdrawiam Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil30cm 16.04.2018 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2018 Prawdopodobnie kopuła kominka jest sklejona z wsadem którego trzyma opaska. Także bez odkręcenia rury spiro od spodu bądź rozebrania dachówek wyżej nie wyciągniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mesmariusz 16.04.2018 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2018 Prawdopodobnie kopuła kominka jest sklejona z wsadem którego trzyma opaska. Także bez odkręcenia rury spiro od spodu bądź rozebrania dachówek wyżej nie wyciągniesz No to lipa. Wygląda na to, że kabli przez komin nie wciągnę :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 21.04.2018 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2018 Czapka jest klejona ale trzon razem z czapką się zdejmuje. Nie powinno być zatem żadnego problemu. Czy ten kominek był wstawiony z myślą do wprowadzenia kabli? Czy służył do wentylacji a teraz chcesz z niego skorzystać? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts