mariusz244 15.04.2018 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2018 witamChcę pokryć posadzkę w garażu żywicą. Wylewka jest nowa , ale miejscami są delikatne wżery . Czym je wygładzić przed położeniem żywicy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stam222 15.04.2018 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2018 Nie wiem czy chcesz sam robić czy bierzesz firmę ale jeżeli sam to bardzo dobrze bo to nie trudne a twoje pytanie bardzo ogólne. Zależy przede wszystkim jako efekt lub czy w ogóle chcesz jakiś efekt końcowy. Jest wiele zyw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stam222 15.04.2018 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2018 Pisanie z telefonu ....Jest wiele żywic i wiele możliwości.Podaje linka do poczytania i zapoznania się z żywicami i efektem.https://www.noxan.pl/posadzki/posadzka-do-garazu-farba.htmlCzasami posadzkę wystarczy pomalować jakąś farbą epoksydową, poliuretanową lub chlorokauczukową. Można użyć kilku kolorów i się pobawić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz244 15.04.2018 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2018 Sam będę malował żywicą epoksydową firmy Bautech. Mam ja już zakupioną. Efekt ? jak najbardziej gładka i jednolita powierzchnia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts