rustin 15.04.2018 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2018 Witam Zostało wykonane ogrodzenie, spisana umowa na cynkowanie ogniowe i malowanie proszkowe. W każdym słupku jest nalot rdzy jak na zdjęciu https://drive.google.com/file/d/1JfMQmQeMFAOB5elIo4M3AQXzpz5en5Et/view?usp=drivesdkWykonawca twierdzi, że tak jest bo to nalot o pozostałości po wypaleniu, napewno było cynkowane. Dzwoniłem do cynkowani, bardzo miły Pan od spraw technicznych po tym zdjęciu stwierdził, że może tak wyglądać i po tym co widzi, wygląda że było cynkowanie ale po zdjeciach nie jest wstanie mi na 100% zagwarantować. Czy według was było to cynkowane ogniowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 15.04.2018 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2018 pan z cynkowni przynajmniej fotke zobaczył, my nie. Czy masz cynk zadrap lakier i zobacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 15.04.2018 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2018 You need permission Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rustin 15.04.2018 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2018 Sorki, już poprawiłem. Powinien być dostępny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 15.04.2018 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2018 jak na moje oko to jest rdza i tam nie ocynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rustin 15.04.2018 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2018 Mi też tak to wygląda. Tylko jak to stwierdzić? Fakturę maja ale to żaden dowód bo nie koniecznie akurat moje ogrodzenie musiało być w tym czasie robione. Jeszcze to stwierdzenie z ocynkowani że taki nalot może być i wygląda, że jest ok ocynkownia oddalona o 150km, jedna z większych w Polsce wiec raczej nie mieli by korzyści i bawili się w krycie wykonawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 15.04.2018 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2018 Sa mierniki co mierzą ocynk. Wg mnie tam nie ma ocynku, zastanawia mnie czemu korozja jest jakoś tak w głębi równo odcięta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rustin 16.04.2018 02:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2018 Dlaczego Pan z ocynkowani mówił inaczej? Widziała to samo zdjęcie, nie podawałem nazwy firmy która to robiła. Dopiero potem pytałem czy była w tym w tym roku i coś robiła u nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts