faltra 15.04.2018 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2018 (edytowane) Witam,Mam komin izolowany firmy leier http://www.leier.pl/3410_izolowany.php. Obok tego kanału wymurowany jest kanał wentylacyjny z pustaków wentylacyjnych LK 2-40 tez leiera. Komin ponad dachem obmurowany mam klinkierem. Do kanału spalinowego nie mam zastrzeżeń, wygląda ze zakończony jest prawidłowo. Mam wątpliwości co do zakończenia kanału wentylacyjnego, po prostu nie ma kratki z boku, czyli otwory kanału wentylacyjnego wycelowane są w chmury., Czy to może powodować jakieś problemy, np z ciągiem? Edytowane 15 Kwietnia 2018 przez faltra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kemotxb 15.04.2018 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2018 Jak nie masz czapki na takim kominie to będzie się lało do środka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
faltra 15.04.2018 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2018 (edytowane) A jak taka czapka wygląda? Czy jest to to samo czym kończy się komin systemowy? Nie będzie to wpływać na siłę ciągu? Edytowane 15 Kwietnia 2018 przez faltra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
faltra 15.04.2018 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2018 Podnoszę temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts