d_mian 16.04.2018 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2018 Witam, posiadam pięć dwufunkcyjny i co roku przychodzi serwisant i robi przegląd, tym razem nie zauważyłem i że sterownika nie usunął że odbył się przegląd i wyświetla komunikat graficzny (klucz) jak go skasować? W załączniku link do foto sterownika. Pozdrawiamhttp://www.imagic.pl/files/view/11526/IMG_20180416_104325.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek6308 16.04.2018 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2018 Nie rozumiem tylko dlaczego masz wykonywać czynności za tego ,,serwisanta,,. To on nie dopełnił ciążącego na nim obowiązku - więc sprawa prosta , telefonik i niech naprawia to co zawalił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brencik 16.04.2018 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2018 A jak ci budzik w telefonie dzwoni to też wysyłasz telefon do serwisu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek6308 21.04.2018 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2018 A jak ci budzik w telefonie dzwoni to też wysyłasz telefon do serwisu? Nie do serwisu, zadzwonię do Ciebie. Złośliwość mógłbyś zachować dla siebie, jeżeli nie masz nic szczególnego do dodania w tym temacie.Gratuluję nabijania licznika tak wartościowymi wpisami. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d_mian 22.04.2018 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2018 Panowie nie róbmy kłótni, a wracając do tematu wie ktoś jak co usunąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
montixe 23.04.2018 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2018 (edytowane) Panowie nie róbmy kłótni, a wracając do tematu wie ktoś jak co usunąć? Istnieje takie coś jak instrukcja obsługi i dołączane jest do każdego urządzenia. Ściągnij sobie ją z sieci, odpowiednią do twojego TYBOXa, albo poszukaj w domu wersji papierowej . Ja mam TYBOX 137 i u mnie na stronie 26 instrukcji jest opisany "parametr 2-07-funkcja przypomnienia o przeglądzie serwisowym". Wybacz, ale nie będę teraz tobie przepisywał instrukcji jak się przechodzi do programowania sterownika. Zamiast czekać tydzień na odpowiedź, wystarczyło ruszyć głową i zadać sobie trochę trudu na poszukanie i przeczytanie instrukcji ps. Przerażające jest to, że coraz więcej w narodzie wygodnickich, którym nie chce się samodzielnie myśleć i liczą na wszelkiego rodzaju media, często uznając podawane info za pewnik. Mam wrażenie, że powoli polskie społeczeństwo staje się jak Amerykanie, dla których pisanie instrukcji typu "jeśli urządzenie nie uruchamia się: sprawdź czy wtyczka podłączona jest do gniazdka elektrycznego", jest czymś oczywistym i koniecznym Edytowane 23 Kwietnia 2018 przez montixe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts