Pieter0909 16.04.2018 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2018 (edytowane) Witam wszystkich, Jeśli jestesmy juz przy temacie energooszczędności to.. Jakis czas temu u mnie w domu pojawil się temat rachunkow za prad. Wiadomo, ze każdy placi tyle ile zuzyje, ale czytałem ze tak czy inaczej można oszczedzic? Ja co miesiąc za mnie, żone i jedno dziecko płacę średnio po 170 zł. W skali roku robi się już niezla sumka.. Zmienialiscie kiedyś sprzedawcę pradu? Trudno to zrobić? Edytowane 27 Kwietnia 2018 przez Pieter0909 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 16.04.2018 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2018 łatwo to zrobić, pytanie czy si.e opłaca za 1zł mniej? 170zł za 2 m-ce? ja płace 260 w mieszkaniu i nie narzekam. Chcesz płacic mniej? wywal telewizor, wszystkie komputery, laptopy, routery, dekodery i rachunek spadnie Ci do 60zł za 2m-ce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 16.04.2018 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2018 170 zł/2 m-ce? Chciałbym tyle płacić. Piątkowa faktura - 275 zł. Jak napisał kolega powyżej - sami decydujemy ile płacimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brencik 16.04.2018 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2018 U mnie około 400zł za 2 mies. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slyder 16.04.2018 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2018 Witam wszystkich, Jeśli jestesmy juz przy temacie energooszczędności to.. Jakis czas temu u mnie w domu pojawil się temat rachunkow za prad. Wiadomo, ze każdy placi tyle ile zuzyje, ale czytałem ze tak czy inaczej można oszczedzic? Ja co miesiąc za mnie, żone i jedno dziecko płacę średnio po 170 zł co dwa miesiące. W skali roku robi się już niezla sumka.. Zmienialiscie kiedyś sprzedawcę pradu? Trudno to zrobić? i co miał autor na myśli bo jednak wydaje mi się że chodziło o to, że płaci 170 na miesiąc ale ciężko to rozgryźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brencik 16.04.2018 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2018 Nie wiem czy da sie jeszcze mniej płacić za prąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strusp 24.04.2018 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2018 Wybrać optymalną taryfę z grupy G. Zainwestować w fotowoltaikę-inne sposoby generacji są na razie nieopłacalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pieter0909 27.04.2018 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2018 Przepraszam, tutaj chodziło o 170 zl za miesiąc - juz poprawiam. Sluchajcie, dla mnie to jest jest znaczna kwota. Sam staram sie oszczedzac i nie zostawiac wszedzie zapalonych świateł itd. Od momentu utworzenia tego wątku trochę*przestudiowałem różnych sprzedawców i w porównywarce enerad wyszło mi, że najkorzystniejszą oferte potrafi przedstawić po prostu Energia. Czy ktos miał z nimi jakąś stycznośc? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 27.04.2018 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2018 Przepraszam, tutaj chodziło o 170 zl za miesiąc - juz poprawiam. Sluchajcie, dla mnie to jest jest znaczna kwota. Sam staram sie oszczedzac i nie zostawiac wszedzie zapalonych świateł itd. Od momentu utworzenia tego wątku trochę*przestudiowałem różnych sprzedawców i w porównywarce enerad wyszło mi, że najkorzystniejszą oferte potrafi przedstawić po prostu Energia. Czy ktos miał z nimi jakąś stycznośc? Pozdrawiam Chyba miałeś na myśli dostawcę "ENERGA". Jeśli tak, to ja mam od nich prąd i powiem, że ...d-y nie urywa. Taryfa G11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cezary.pl 27.04.2018 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2018 Chyba miałeś na myśli dostawcę "ENERGA". Jeśli tak, to ja mam od nich prąd i powiem, że ...d-y nie urywa. Taryfa G11. Wydaje się że Piterowi pomagasz w reklamie, ale nieświadomie. W goglarkę wpisałem słowo "energia" Zgadnij co wyskoczyło na trzeciej pozycji. Pozdrawiam Cezary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzyb900 11.05.2018 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2018 Witam wszystkich, Jeśli jestesmy juz przy temacie energooszczędności to.. Jakis czas temu u mnie w domu pojawil się temat rachunkow za prad. Wiadomo, ze każdy placi tyle ile zuzyje, ale czytałem ze tak czy inaczej można oszczedzic? Ja co miesiąc za mnie, żone i jedno dziecko płacę średnio po 170 zł. W skali roku robi się już niezla sumka.. Zmienialiscie kiedyś sprzedawcę pradu? Trudno to zrobić? Pewnie mniej się nie da ,jak ci sugerowano wywal komputery laptopy telewizory.Wtedy może coś spadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MariuszPol 20.06.2018 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2018 Ja teraz myślę o panelach PV, mam nadzieje że to się sprawdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stermaj 20.06.2018 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2018 Ja teraz myślę o panelach PV, mam nadzieje że to się sprawdzi Jak będą po stówce, za panel 250W, to się sprawdzi. Bez dotacji na poziomie 85% inwestycja staje się mało opłacalna. Zwrot po 10 latach a może i dłużej bez dotacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 20.06.2018 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2018 Ja co miesiąc za mnie, żone i jedno dziecko płacę średnio po 170 zł. W skali roku robi się już niezla sumka.. Zmienialiscie kiedyś sprzedawcę pradu? Trudno to zrobić? Podaj jaka masz taryfę i jakie ceny. Podaj też miesięczne lub dwumiesięczne zużycie prądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feczkom 02.07.2018 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2018 Instalacja PV to jedyny sensowny pomysł. Chetnym podrzuce link do logowania gdzie można podjerzec niektóre nasze instalacje jak pracują . Piszcie na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cuuube 02.07.2018 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2018 Są strony z podglądem PV , bez logowania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts