kwiatki4 30.09.2004 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 Barti proszę o fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryszard1 30.09.2004 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 Gebauer np. oferuje takie szprosy nakładane ( można ściagać do mycia okien być może coś takiego mozna by tez zainstalować później Jak montuje sie takie nakladane, czego one sie trzymaja, ile to kosztuje, czy warto wogole o czyms takim myslec ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia.m 30.09.2004 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 JA MAM W PROJEKCIE OKNA DWUSKRZYDLOWE Z JEDNYM SZPROSEM. NA RYSUNKU TO WYGLADA BARDZO LADNIE ALE BOJE SIE W RZECZYWISTOSCI BEDZIE GORZEJ I ZREZYGNOWALAM. MOZE KTOS MA TAKIE OKNA I POKAZALBY ZDJECIA. POZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matth 01.10.2004 02:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 Gosiunia to nie moje tylko Krystiana ,choc tez bym takie chcial!!! Matka co Ty palisz do cholery ,moze dasz sie sztachnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.10.2004 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Matka co Ty palisz do cholery ,moze dasz sie sztachnac Jeśli ci życie nie miłe........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KURA 05.10.2004 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Mam okna PCV "złoty dąb" ze szprosami wewnątrz 28mm też zł-dąb okna i drzwi balkonowe podzielone na sześć części. Moim zdaniem dobrze się prezentują, a jak jeszcze zrobimy elewację to będzie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelyna 21.09.2013 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 kwiatki4, polecam stronkę firmy Stolar i ich system projektowania i wyceny okien i drzwi - możesz wprowadzić wymiary okna, podzielić szprosami na wybraną ilość pól i obejrzeć co w rezultacie Ci z tego wyjdzie - całkiem udane wizualizacje. Pozdrawiam Brzuzens BRUZENS mozesz powtórzyć stronę tej firmy, bo ta co podałeś nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 22.09.2013 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Bo firmy już nie ma Wołasz do postu KURY z 2004 roku. P.S szprosy są już de mode. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelyna 26.09.2013 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Może plastikowe, złote to tak.Ale prawdziwe drewniane - nigdy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelyna 22.01.2014 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Chciałabym mieć szprosy w oknach, ale nie bardzo wiem jak podzielić żeby ładnie wyglądało. Macie fotki?Ile płaciliście dodatkowo za każde pole ?Jakie macie wymiary okien? A takie szprosy tylko u góry okna ktoś ma? zastanawiam się nad takimi ale nie wiem jakie są w użytkowaniu. Może macie ładne zdjęcia swoich okien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts