Misiek Fisiek 11.09.2020 05:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2020 Kominy na poddaszu i murowanie spiżarni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misiek Fisiek 11.09.2020 05:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2020 Więźba i dodatkowa stalowa belka podtrzymująca płaski dach w garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misiek Fisiek 11.09.2020 05:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2020 Elektrycy doprowadzili prunt do chaty, ale estetyka nie zrobiła najlepszego wrażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misiek Fisiek 11.09.2020 05:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2020 Na budowie zameldowali się dekarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misiek Fisiek 11.09.2020 05:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2020 Po wizycie okienników dowiedziałem się, że muszę przygotować otwory pod montaż okien więc zabrałem się do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misiek Fisiek 11.09.2020 05:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2020 (edytowane) Aktualnie czekam na okna, które niestety zdrowo się przeciągają i opóźniają wejście hydraulika i elektryka. Zastanawiam się też nad samodzielną realizacją rekuperacji. Rozmawiałem z jednym wykonawcą, ale facet jest tak zarobiony, że telefonów praktycznie nie odbiera a na szczegóły z czego miałaby być instalacja czekam od maja. Kupiłem projekt, przepusty w stropie mam już zrobione a podłączenie kilku rurek chyba mnie nie przerośnie. Edytowane 11 Września 2020 przez Misiek Fisiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts