SUSPENSER 19.04.2018 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2018 Zakładam nowy wątek, ponieważ poprzedni o kotłach RBR jest typowo o modelu Ekouniwersal, a obecnie produkowane są nowe modele RBR-K w 5 klasie z certyfikatem Ekoprojekt [ecodesign]. Jeśli pojawią się pytania z nimi związane chętnie odpowiem i doradzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eliks 19.04.2018 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2018 Zarzuć jakiegoś linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zi1bi 20.04.2018 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2018 Ciekawe rozwiązanie tylko wydaje mi się że jest za krótki obieg spalin między paleniskiem a czopuchem i może być słaby odbiór ciepła do płaszcza wodnego - to tylko moje subiektywne odczucie oglądając ten kociołek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 20.04.2018 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2018 Tak się tylko wydaje na pierwszy rzut oka, w praktyce jest jak najbardziej wystarczający odbiór ciepła co widać na wykresach temperatur spalin pracujących kotłów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 23.04.2018 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2018 Zarzuć jakiegoś linka. Możesz poczytać: http://karoka.eu/kategoria,7/kotly-co-instalco Palę w prototypie 2 lata, sprzedałem chyba ponad setkę a zamontowaliśmy samej jesieni ze 30 sztuk o własnych siłach. Nie ma komu, trzeba było się wziąć samemu do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts