Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Alternatywa dla żywicy epoksydowej

pergamin

Recommended Posts

Czym zalać puszkę hermetyczną z kablami (puszka będzie w ziemi)? Myślałem o Epidan 5 ale jest on ciężko dostępny pyzatym nie zawsze jest sprzedawany z utwardzaczem.

Jakie pochodne na rynku produkty mogę użyć do tego celu - gotowe do wymieszania- 0,5L jest wystarczające. Coś popularnego i dostępnego w sklepach.

thx

Edytowane przez pergamin

https://www.e-lakiernik.com.pl/pl/p/Zestaw-Zywica-1-kg%2C-Utwardzacz%2C-Mata-Szklana-Novol/42

a matę wyrzuć. Nie kojarzę jak zywica poliestrowa ma się z przewodnością prądu. Raczej jest izolatorem.

ten tu co wyyslil... a nie ma kurnikenzywicen w medbuden?

bo kurnikenzywicen juz robi furore... necimy

a kurnikenfarbe to szał Panie...i kurniken farbe dzisiaj po rozmowie z klientem "dla swoich" jest super anegdota. wszystkim sie poprawia humor.. handlowo do dupy - wiadomo, ale jak slyszysz ze w sluchawce "swoj chlop" to kurnikenfasaddenfarbe rozwala kazdeo

Edytowane przez fighter1983

ta która sprzedajesz ode mnie to akurat do puszek elektrycznych się nie nadaje. zwykła konstrukcyjna już tak. Ale je nie masz. Ja nie mam tak małych opakowań na sprzedaż. A poliestrową można kupić wszędzie.

Jak mawiają rosjanie "wsiej wodki nie pierepijosz":no:

ta co ja mam to wiem ze "nie nada" wiec sie nie odzywam, pytam czy w wachlarzu wynalazkow nie ma takowej :)

ale powinienes miec tez i taka jak tu potrzebna, tak wogole to ogarnij lepsza wersje sikadur 31 normal i sikadur 41 bo potrzebne asap jakies pol tony :p

a co do konfekcjonowania : powaznie :) nie mysl na ten temat sam bo robisz to zle :)

mysl o produkcji, technologii, zamiennikach itd bo to robisz dobrze.

konfekcje, marketing, wsparcie techniczne zostaw nam - psom :)

tylko udziel pakietu info zeby nie byc jak slynny juz w tej chwili "pan m" z tego watku

http://fighter1983.med-bud.pl/mamy-produkty-takie-same-jak-caparol-tylko-ze-tansze/

Edytowane przez fighter1983

Gość grend
Czym zalać puszkę hermetyczną z kablami (puszka będzie w ziemi)? Myślałem o Epidan 5 ale jest on ciężko dostępny pyzatym nie zawsze jest sprzedawany z utwardzaczem.

Jakie pochodne na rynku produkty mogę użyć do tego celu - gotowe do wymieszania- 0,5L jest wystarczające. Coś popularnego i dostępnego w sklepach.

thx

Są specjalne osłony do kabli w ziemi typy

https://www.poltel.com.pl/KM-0,KM-0-UNIWERSALNA-OSLONA-MALOPAROWA-1-2-PAR/62236/

też 3M co tego typu robi

• 3 weeks później...