pergamin 19.04.2018 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2018 (edytowane) Czym zalać puszkę hermetyczną z kablami (puszka będzie w ziemi)? Myślałem o Epidan 5 ale jest on ciężko dostępny pyzatym nie zawsze jest sprzedawany z utwardzaczem. Jakie pochodne na rynku produkty mogę użyć do tego celu - gotowe do wymieszania- 0,5L jest wystarczające. Coś popularnego i dostępnego w sklepach. thx Edytowane 19 Kwietnia 2018 przez pergamin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 19.04.2018 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2018 https://www.e-lakiernik.com.pl/pl/p/Zestaw-Zywica-1-kg%2C-Utwardzacz%2C-Mata-Szklana-Novol/42 a matę wyrzuć. Nie kojarzę jak zywica poliestrowa ma się z przewodnością prądu. Raczej jest izolatorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 19.04.2018 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2018 (edytowane) https://www.e-lakiernik.com.pl/pl/p/Zestaw-Zywica-1-kg%2C-Utwardzacz%2C-Mata-Szklana-Novol/42 a matę wyrzuć. Nie kojarzę jak zywica poliestrowa ma się z przewodnością prądu. Raczej jest izolatorem. ten tu co wyyslil... a nie ma kurnikenzywicen w medbuden? bo kurnikenzywicen juz robi furore... necimy a kurnikenfarbe to szał Panie...i kurniken farbe dzisiaj po rozmowie z klientem "dla swoich" jest super anegdota. wszystkim sie poprawia humor.. handlowo do dupy - wiadomo, ale jak slyszysz ze w sluchawce "swoj chlop" to kurnikenfasaddenfarbe rozwala kazdeo Edytowane 19 Kwietnia 2018 przez fighter1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 19.04.2018 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2018 ta która sprzedajesz ode mnie to akurat do puszek elektrycznych się nie nadaje. zwykła konstrukcyjna już tak. Ale je nie masz. Ja nie mam tak małych opakowań na sprzedaż. A poliestrową można kupić wszędzie. Jak mawiają rosjanie "wsiej wodki nie pierepijosz":no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 19.04.2018 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2018 (edytowane) ta co ja mam to wiem ze "nie nada" wiec sie nie odzywam, pytam czy w wachlarzu wynalazkow nie ma takowej ale powinienes miec tez i taka jak tu potrzebna, tak wogole to ogarnij lepsza wersje sikadur 31 normal i sikadur 41 bo potrzebne asap jakies pol tony a co do konfekcjonowania : powaznie nie mysl na ten temat sam bo robisz to zle mysl o produkcji, technologii, zamiennikach itd bo to robisz dobrze. konfekcje, marketing, wsparcie techniczne zostaw nam - psom tylko udziel pakietu info zeby nie byc jak slynny juz w tej chwili "pan m" z tego watku http://fighter1983.med-bud.pl/mamy-produkty-takie-same-jak-caparol-tylko-ze-tansze/ Edytowane 19 Kwietnia 2018 przez fighter1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 19.04.2018 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2018 odpowiednik sikaduru 41 mógłbym zrobić ale..... ja już z czasem nie wyrabiam. Nie wiem za co się zabrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pergamin 19.04.2018 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2018 Czyli czym w puszce pod ziemią zabezpieczyć kable? Jaką masą żeby zapewnić dobry kontakt z izolacją? Jakiś klej w tubie? Z tego co wiem to sylikon odpada ... Będzie to puszka dwudławikowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 19.04.2018 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2018 Napisałem w drugim poście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 19.04.2018 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2018 zepsulismy czlowiekowi watek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość grend 20.04.2018 03:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2018 Czym zalać puszkę hermetyczną z kablami (puszka będzie w ziemi)? Myślałem o Epidan 5 ale jest on ciężko dostępny pyzatym nie zawsze jest sprzedawany z utwardzaczem. Jakie pochodne na rynku produkty mogę użyć do tego celu - gotowe do wymieszania- 0,5L jest wystarczające. Coś popularnego i dostępnego w sklepach. thx Są specjalne osłony do kabli w ziemi typy https://www.poltel.com.pl/KM-0,KM-0-UNIWERSALNA-OSLONA-MALOPAROWA-1-2-PAR/62236/ też 3M co tego typu robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pergamin 06.05.2018 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2018 Dodam że jest jeszcze środek Anticor Seal 511 - chyba wyjdzie najtaniej. Jest w tubie i po prostu się go wyciska tam gdzie mają być ochronione przed wilgocią złącza/kable. - Nie twardnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts