Junior12 20.04.2018 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2018 Witam.Mamy działkę 23m szerokości i po obu stronach domu zostawione ok 5m do granicy. Z jednej strony będzie tylko trawnik/żywopłot ale z drugiej przejazd przez całą działkę i wjazd do garażu. Niestety teren dość niski przez co musimy nawieźć działkę. Różnica pomiędzy działkami wyniesie ok 40cm. Sąsiad zgodził się na ogrodzenie w granicy ale nie daje mi spokoju ta różnica poziomów. Jak się zabezpieczyć przed późniejszym pochylaniem przesuwaniem ogrodzenia w stronę sąsiada? Ojciec proponuje mi od ogrodzenia puszczać w stronę działki "zastrzały" z metr fundamentu pod podjazd i z drugiej strony pod trawnik. Jest jakieś prostsze rozwiązanie? Ogrodzenie będzie z siatki i wzdłuż tuje. Proszę o pomoc bo nigdzie nie mogę znaleźć wskazówek ani nikogo kto dzieli się doświadczeniami z robienia takiego ogrodzenia.Pozdrawiam Damian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts