Majka 01.10.2004 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 Magdzia, czyli nie jest tak źle, jak wynikalo z Twojego opisu. U mnie była sytuacja trochę inna, ja też wstawałam wczesnie, do tego w nocy do malych dzieci, pracowałam tyle samo, albo i dłużej, wożę się sama : Więc pomału wdrożyłam męża do innych zadań, tak więc jak jego nie ma, ja potrafię wszystko zrobić, jak mnie nie ma - oni nie zginą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 01.10.2004 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 Pewnie, że nie jest źle. Każdy ma swój zakres odpowiedzialności i jest OK. Ale sprzątam sama, i jeśli chodzi o to, czym i jak, to mam wiele do powiedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.10.2004 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 Mnie tez by się przydała, bo przygnębia mnie perspektywa rozpoczynania każdej soboty do końca życia szorując w samych majtkach kabinę od środka Magdzia , Ravak ma taki preparat - Ravak Anticalc Conditioner , który zapobiega powstawaniu zanieczyszczeń na ścianach kabin . Ja mam ich kabinę z powłoką anticalc i na pewno zakupię ich środki do czyszczenia i pielęgnacji . Może u Ciebie też się sprawdzą ? http://www.ravak.pl Pozdrawiam - Maxtorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 01.10.2004 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 Myślałam o tym, ale HG jest chyba tańsze. A ja nie mam anticalc (mam, ale w żelazku ) więc szyby (bo mam szklaną kabinę) myję tym HG. Ale brodzik akrylowy już innym preparatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts