creative_21 22.04.2018 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2018 (edytowane) Witam czy mogę zaizolować chudziak IZOHAN PENETRATOR G7 a na to papa PAPA ICOPAL FUNDAMENT 4,0 SZYBKI PROFIL SBS gr.4mm ponieważ pan w sklepie budowlanym polecił mi ten penetrator i teraz strasznie jedzie po 2 dniach i ciężko go wywietrzyć czy nie czeka mnie kucie chudziaka ? Edytowane 22 Kwietnia 2018 przez creative_21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remus1108 23.04.2018 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2018 Pierwsza zasada to nie wierzyc Fachowcom ze sklepow budowlanych a poczytac i zdac sie na swoja intuicje. Simplast primer po 2 dniach juz nie smierdzial to moze ten izohan potrzebuje troche wiecej czasu. Nic nie kuj. Poczekaj a potem na to i tak przyjdzie papa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lorek 10.07.2019 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2019 Witam,creative_21 jak się zakończyła sprawa z penetratorem? Mam podobny problem. Kuć chudziaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonet22 14.04.2021 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2021 Witam, Panowie i jak rozwiązaliście problem z Izahamem ? mam podobną sytuację tylko że ja posmarowałem tylko pod ścianami nośnymi i obawiam się że może być wyczuwalny wewnątrz pomieszczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maaszak 15.04.2021 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2021 Ten Penetrator to grunt na bazie rozpuszczalników. Świetny produkt, ale ma swoje konkretne zastosowania, gdzie użycie produktów rozpuszczalnikowych jest konieczne. Użycie go w typowych zastosowaniach budowy przeciętnego domu to nie jest najlepszy pomysł. Jako grunt wystarczyło użyć choćby tego tendetnego Dysperbitu.Wyczuwalny to jedno. Drugie to pary rozpuszczalnikowe mogą się ulatniać jeszcze bardzo długo, a na elewacji jest styropian, który pod wpływem tych oparów ulega degradacji. Jeśli można to usunąć co się da (przeszlifować). Jeśli już się nie da, bo mury pną się do góry to w tym pasie z zewnątrz i wewnątrz trzeba wykonać powłokę gazoszczelną.Najlepiej niech KB obejrzy i oceni sytuację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts