Paska 23.04.2018 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2018 Witam! Otóż chce pomalować fasadę (styropian, siatka, klej) farba muresco, i taki mam dylemat że wszystkie niedoskonałości widać na tej farbie, do malowania używałem gładkiego walka, czy rozcieńczyć ja z wodą ? Przykra sprawa w tej farbie jest to że brak rozrzedzania przez ścianie, obmalowtwanie detali pędzlem jest żmudne Ps: Czy można jak mieszać na wysokich obrotach ? Baza bez pigmentu. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 24.04.2018 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2018 Czyli chcesz sobvie zrobic cos takiego:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?246190-Dla-tych-kt%C3%B3rzy-wymyslili-sobie-klej-malowany-farba-elewacyjna&highlight=TYCHto w sumie... co za roznica czym to zrobisz jak to za chwile bedzie tak wygladac. nie szkoda Ci materialow i nakladu pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts