poldekman 24.04.2018 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2018 mam pytanie odnośnie kotła lidia compact,czy ktoś posiada taki ,jeżeli tak to prosze o opinie. Jeszcze jedno pytanie ,jakiej produkcji jest ten kocioł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Puławiak 24.04.2018 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2018 mam pytanie odnośnie kotła lidia compact,czy ktoś posiada taki ,jeżeli tak to prosze o opinie. Jeszcze jedno pytanie ,jakiej produkcji jest ten kocioł? Tureckiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zi1bi 24.04.2018 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2018 Coś o tych kotłach już tu kiedyś było" zdaje mi się " - chyba jest to kocioł produkowany w Polsce na włoskiej licencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Puławiak 24.04.2018 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2018 (edytowane) To nie ten kocioł ten jest konstrukcji tureckiej i produkowany w turcji. Edytowane 24 Kwietnia 2018 przez Puławiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zi1bi 24.04.2018 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2018 To nie ten kocioł ten jest konstrukcji tureckiej i produkowany w turcji. Sory pomyłka z mojej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eliks 24.04.2018 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2018 Coś o tych kotłach już tu kiedyś było" zdaje mi się " - chyba jest to kocioł produkowany w Polsce na włoskiej licencji Ty mówisz o Cichewiczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts