Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kłopot z wykonawcą.

bt9

Recommended Posts

U mnie pracę też idą ale bardzo wolno, ponieważ sam je wykonuje w godzinach wieczornych, wyjątkowo tegoroczna wiosna jest bardzo słoneczna i to mi trochę przeszkadza, ocieplam grafitem.

Mam swisspora 20cm grubości i jest niestety krzywy, prawie każda płyta i to mi nie pomaga niestety...

Jesli bede bodował kolejny dom, to bedzie parterowy, aby bezproblemowo ocieplić i kupie styro etix

Dokładnie tak :) kolejny dom będzie parterowy i też sam będę ocieplał. Teraz przy tej ponad 7 metrowej kobyle sporo roboty.

Jeśli będą forumowicze chcieli to za ok. 2 tygodnie wkleję efekty naszej pracy :)

• Odpowiedzi 43
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

My będziemy dom do ścianki kolankowej ocieplać, szczytówki i siatkę z klejem chcemy zlecić. Najchętniej oddałbym tylko szczytówki, a siatkę z klejem samemu, bo oszczędność, ale nie znajdę raczej ekipy tylko na szczyty...

To ja tak dopowiem, że znaleźliśmy wykonawcę na ocieplenie domu (20cm grafit, siatka, dwie warstwy kleju). Tak jak się obawiałem, nikt nie chciał po nas skończyć tylko szczytówek i zrobić siatki z klejem - bez szans.

Jeśli dane nam będzie wybudować drugi dom, to już na pewno parterówka. :p

• 5 months później...
U mnie pracę też idą ale bardzo wolno, ponieważ sam je wykonuje w godzinach wieczornych, wyjątkowo tegoroczna wiosna jest bardzo słoneczna i to mi trochę przeszkadza, ocieplam grafitem.

Mam swisspora 20cm grubości i jest niestety krzywy, prawie każda płyta i to mi nie pomaga niestety...

Jesli bede bodował kolejny dom, to bedzie parterowy, aby bezproblemowo ocieplić i kupie styro etix

Też skłaniam się do tego, że kolejny dom to będzie parterówka - z płaskim dachem ;)