bt9 06.06.2018 06:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2018 U mnie pracę też idą ale bardzo wolno, ponieważ sam je wykonuje w godzinach wieczornych, wyjątkowo tegoroczna wiosna jest bardzo słoneczna i to mi trochę przeszkadza, ocieplam grafitem. Mam swisspora 20cm grubości i jest niestety krzywy, prawie każda płyta i to mi nie pomaga niestety... Jesli bede bodował kolejny dom, to bedzie parterowy, aby bezproblemowo ocieplić i kupie styro etix Dokładnie tak kolejny dom będzie parterowy i też sam będę ocieplał. Teraz przy tej ponad 7 metrowej kobyle sporo roboty. Jeśli będą forumowicze chcieli to za ok. 2 tygodnie wkleję efekty naszej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greg_81 06.06.2018 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2018 Dokładnie tak kolejny dom będzie parterowy i też sam będę ocieplał. Teraz przy tej ponad 7 metrowej kobyle sporo roboty. Jeśli będą forumowicze chcieli to za ok. 2 tygodnie wkleję efekty naszej pracy u mnie szczyt 8,44m , dwa pustaki została podsiesiona scianka kolankowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_to_mozliwe 06.06.2018 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2018 My będziemy dom do ścianki kolankowej ocieplać, szczytówki i siatkę z klejem chcemy zlecić. Najchętniej oddałbym tylko szczytówki, a siatkę z klejem samemu, bo oszczędność, ale nie znajdę raczej ekipy tylko na szczyty... To ja tak dopowiem, że znaleźliśmy wykonawcę na ocieplenie domu (20cm grafit, siatka, dwie warstwy kleju). Tak jak się obawiałem, nikt nie chciał po nas skończyć tylko szczytówek i zrobić siatki z klejem - bez szans. Jeśli dane nam będzie wybudować drugi dom, to już na pewno parterówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bt9 08.11.2018 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2018 U mnie pracę też idą ale bardzo wolno, ponieważ sam je wykonuje w godzinach wieczornych, wyjątkowo tegoroczna wiosna jest bardzo słoneczna i to mi trochę przeszkadza, ocieplam grafitem. Mam swisspora 20cm grubości i jest niestety krzywy, prawie każda płyta i to mi nie pomaga niestety... Jesli bede bodował kolejny dom, to bedzie parterowy, aby bezproblemowo ocieplić i kupie styro etix Też skłaniam się do tego, że kolejny dom to będzie parterówka - z płaskim dachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts