gildor 17.05.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Proszę bardzo - salon.Zdjęcie może nie za ciekawe, ale chyba widać wielkość. Naprawdę nie wydaje mi się, że jest za wąski. czy ja dobrze widze, że strop planujesz... robisz drewniany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gagasia1 19.06.2007 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 czy ja dobrze widze, że strop planujesz... robisz drewniany? Nie, nie drewniany. Strop leiera i sufit podwieszany z płyt k-g(chociaż tak na prawdę nie wiem co nam strzeliło do głowy z tym sufitem podwieszanym ). To co widać na zdjęciu to profile do mocowania płyt. A jak rosną wasze APS-iki. U nas wykończeniówka powoli zaczyna nas wykańczać (psychicznie i finansowo). I ciągle musimy zmieniać różne terminy. Na wszystko trzeba czekać tygodniami, ale pocieszamy się, że już bliżej niż dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 19.06.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 A jak rosną wasze APS-iki. U nas wykończeniówka powoli zaczyna nas wykańczać (psychicznie i finansowo). I ciągle musimy zmieniać różne terminy. Na wszystko trzeba czekać tygodniami, ale pocieszamy się, że już bliżej niż dalej na wykończeniówke tez trzeba czekac? jak narazie wszystko kupuje od ręki niemal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rzutnik 30.08.2007 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Nareszcie ociepliłem domek i zrobiłem elewację.W końcu także umieściłem zdjęcia w internecie i mogę się pochwalić moim domkiem. http://images25.fotosik.pl/71/e4e532a3b4e6ce69m.jpg http://images13.fotosik.pl/59/f1658cecc232ba07m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 20.01.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 No mwłasnie halo halo wszyscy juz mieszkają i cisza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts