busy_beaver 24.04.2018 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2018 Szukam zdjęć dachów jednospadowych z wykończeniem jak na rysunku (wiatrownicą przylegająca do ścian) Czy ma ktoś może taki dach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 25.04.2018 04:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2018 Szukam zdjęć dachów jednospadowych z wykończeniem jak na rysunku (wiatrownicą przylegająca do ścian) [ATTACH=CONFIG]411774[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]411775[/ATTACH] Czy ma ktoś może taki dach ? Wiatrówka przylegająca do ściany(taka jak na rysunku) może powodować smugi na ścianach. Dolną część trzeba zagiąć . Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
busy_beaver 26.04.2018 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2018 Chodzi o coś takiego: Czy wystarczy jak wiatrownica będzie przymocowana od góry do dachu (dach z płyt OSB 25 mm, od czoła będzie 5 cm ocieplenia ) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
busy_beaver 28.04.2018 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2018 Dach mam zaprojektowany jako 20 belek 5x25 cm na których mają być płyty OSB 25 mm ( jako pokrycie mam papę termozgrzewalną ) Jak ułożyć płyty na takich belkach. Na budowach widziałem że raz kładzie się dłuższą stroną równolegle do rynien innym razem krótszą. Czym przykręcić płyty do belek oraz czy stosować poniższe uchwyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gmarszal 01.05.2018 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2018 Szukam zdjęć dachów jednospadowych z wykończeniem jak na rysunku (wiatrownicą przylegająca do ścian) [ATTACH=CONFIG]411774[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]411775[/ATTACH] Czy ma ktoś może taki dach ? Dzień dobry, czy skutecznie zabezpieczy się dach płaski, taras przed deszczem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts