fantomek24 26.04.2018 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2018 Dziury elewacji balustrad dzieki może pianką? Ale jaki tym rodzaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fantomek24 02.05.2018 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2018 Dziury elewacji balustrad dzieki może pianką? Ale jaki tym rodzaj? Nie wierzę nikt nie wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 02.05.2018 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2018 Dziury elewacji balustrad dzieki może pianką? Ale jaki tym rodzaj? Język polski to trudny język. Jeżeli pytasz o te spore dziury które ktoś wyciął do mocowania tych konstrukcji to uzupełnić tym materiałem który był. Styropian lub wełna. A swoją drogą ktoś nieźle to spier....ił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fantomek24 03.05.2018 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2018 Dlaczego uważasz ze spier. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 03.05.2018 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2018 Dlaczego uważasz ze spier. ... Bo masz dziury w elewacji. Prawidłowa kolejność to konsole wystające z elewacji, elewacja i mocowanie tych rusztów. Jeżeli to dodane po elewacji to koljnośc prac podobna, ale ciężej ukryć wycięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fantomek24 05.05.2018 05:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2018 Ale mądrość wyraziłeś kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 05.05.2018 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2018 Dziury elewacji balustrad dzieki może pianką? Ale jaki tym rodzaj? Gdzie tu widzisz pytanie o prostotę wykonania i poprawność? Ale mądrość wyraziłeś kolego������ Przeczytaj uważnie mój wątek nie pytam czy trudno ukryć lecz jak to zrobić prosto i poprawnie. A to ze powinno być wykonane w pierwszej kolejności również wiem i nie dotyczy tego wątek. Także powstrzymać się od odpowiedzi jeśli nie masz nic merytorycznego w temacie do dodania Jak mam ochotę to piszę, moja odpowiedź była bardziej merytoryczna niż Twoja pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dom z Bieszczad 05.05.2018 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2018 Najprościej: otwór po lewej uzupełnić styropianem a następnie dobrać tynk (może uda się uzyskać taki sam kolor), natomiast jeżeli chodzi o otwór po prawej stronie to najładniej było by uzupełnić to również np styropianem a następnie dociąć kamień elewacyjny (uzupełnić ubytki) wokół mocowania. Można również uzupełnić obydwa otwory styropianem z potrzebnymi warstwami a następnie nałożyć kamień nawet na obydwa otwory łącząc (przedłużając) elewacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts