Thilidric 27.04.2018 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2018 Witam, Już za kilka dni zostanę właścicielem jednego z trzech mieszkań w domku. Niestety sprawa jest o tyle problematyczna, że podział gruntów jest dość dziki, a chciałbym się odgrodzić aby pies, a w przyszłości dzieci mogły swobodnie śmigać po ogródku ale problem leży w tym, że teren dookoła budynku jest wspólny, czy muszę mieć zgody sąsiadów na postawienie ogrodzenia bezpośrednio od ścian bloku, a następnie na moim gruncie? Obrazek z podziałem działek poniżej: Moje działki to: 44/14 oraz 44/17. Płot chciałbym pociągnąć od ściany bloku aż wzdłóż granicy działek: 44/14 i 44/13 ale działka 44/12 na której bezpośrednio leży budynek jest wspólna. Jakieś porady co mogę z tym zrobić? Pozdrawiam, Krzysiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts