bartek70 27.04.2018 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2018 Witam, Stare tynki zostały skute, teraz chciałbym zamiast tradycyjnych dać płyty GK. Jak to prawidłowo wykonać? Czy mogę je bezpośrednio kleić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 27.04.2018 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2018 Najpierw grunt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartek70 27.04.2018 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2018 Najpierw grunt. Penetrujący? Co dalej? Proszę o dokładne odpowiedzi, jestem młodą osobą bez doświadczenia budowlanego. Traktuje to jako hobby i bardzo lubię to robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 27.04.2018 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2018 Klej gipsowy i kleisz płyty na grzebień (gruby) lub placki - zależnie od odchyłek.Youtube - Łukasz Budowlaniec - pooglądaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartek70 27.04.2018 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2018 Klej gipsowy i kleisz płyty na grzebień (gruby) lub placki - zależnie od odchyłek. Youtube - Łukasz Budowlaniec - pooglądaj. Mam jeszcze pytanie w kwestii przewodów, czy muszę robić bruzdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ufbufkruf 27.04.2018 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2018 To zależy jak grubo chcesz dać kleju pomiędzy ścianę, a płytę. im mniej tym lepiej więc ja bym wkuwał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 28.04.2018 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2018 Płaskie przewody spokojnie wejdą w warstwę kleju. Ja kleiłem na grzebień 10 mm i kable mi nie przeszkadzały. Chyba, że gdzieś pion by uciekał i wówczas kabel może przeszkadzać. Jednak cały parter miałem bruzdowane i wówczas o tym nie myślisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartek70 28.04.2018 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2018 Ok. Dziękuje za wiadomość. Jedyną rzeczą na którą się zastanawiam, czy nie lepiej byłoby zrobić tradycyjne tynki? Nie ukrywam że się trochę tego boję, w sensie płyt GK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts