LucaO 28.04.2018 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2018 Witam , mam położone panele podłogowe na podłodzePodłoga to wylewka betonowa , na to folia paroizolacyjna , podkład coś A'la płyty 5,5 mm i panele ,które są położone z dylatacja 1cm Problem polega w tym że w jednym miejscu , ok pół metra od wejścia , panele się uginają ,zapadają w obrębie około 30-40cm ,czuć to pod nogami jak i widać , więc wyczuwam że jest nieruwnosc w tym miejscu , panele do tego miejsca mogę rozebrać ale co dać pod podkład by wypoziomować się z panelami ? I czy jeśli coś zastosuje w tym miejscu to z nieruwnoscia nie przesune się w miejsce inne ? Podłoga narazie jest niedokończona że względu na w/w usterkę ,mam położone 5 pasów paneli dalej od miejsca zapadania się i na tym na chwilę obecną kończę montaż paneli do momentu rozwiąż problemu Ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bepo 28.04.2018 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2018 Sprawdź, czy nie masz wgłębienia w wylewce w tym miejscu- może "na oko" nie było tego widać, ale po położeniu paneli już tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 28.04.2018 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2018 Witam , mam położone panele podłogowe na podłodze Podłoga to wylewka betonowa , na to folia paroizolacyjna , podkład coś A'la płyty 5,5 mm i panele ,które są położone z dylatacja 1cm Problem polega w tym że w jednym miejscu , ok pół metra od wejścia , panele się uginają ,zapadają w obrębie około 30-40cm ,czuć to pod nogami jak i widać , więc wyczuwam że jest nieruwnosc w tym miejscu , panele do tego miejsca mogę rozebrać ale co dać pod podkład by wypoziomować się z panelami ? I czy jeśli coś zastosuje w tym miejscu to z nieruwnoscia nie przesune się w miejsce inne ? Podłoga narazie jest niedokończona że względu na w/w usterkę ,mam położone 5 pasów paneli dalej od miejsca zapadania się i na tym na chwilę obecną kończę montaż paneli do momentu rozwiąż problemu Ktoś coś? W newralgicznym miejscy przyłóż poziomicę lub łatę, jeśli okażę się źe pojawi się wgłębienie to wylewka samopoziomująca rozwiąże problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts