coachu13 29.04.2018 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2018 Hej, Jestem w trakcie składania kuchni IKEA.Wiadomo, że wymiarowo pomieszczenie nie współgra idealnie z meblami dlatego przy projekcie zastosowano tzw wypełnienia.Niestety nigdzie nie jest opisane jak właściwie te wypełnienia zamontować.Mam płytę, z której jak rozumiem muszę podocinać odpowiednich rozmiarów płyty.A jak to zamontować ?Są do tego jakieś kątowniki ? Bo ja nic nie dostałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coachu13 30.04.2018 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2018 Jakieś porady ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moby666 01.05.2018 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2018 Jakieś porady ? Ja miałem podobną sytuację. Przerwa między zmywarką, a szafką narożną. Szerokość przerwy około 5 cm. Zrobiłem wysuwany wieszaczek na sciereczki kuchenne. Możesz też na wymiar przyciąć płytę i okleić w miejscu cięcia. Płytę przykręć od wewnątrz do np. kątownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coachu13 04.05.2018 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2018 No właśnie trochę boje się ciąć tych płyt. Nie wiem czy mi to tak fajnie i równo wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misiekd 14.05.2018 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2018 w castoramie albo innych takich jak pogadasz to dotną Ci twoją płytę tak jak będziesz chciał i wyjdzie lepiej niż samemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
clovi 15.05.2018 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2018 I jak udało się coś wymyślić? Ja bym chyba pojechała faktycznie do Casto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 15.05.2018 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2018 Jak coś precyzyjnie i bez odprysków przycinać to na pewno nie Castorama tylko polecam hurtownie płyt meblowych. Oni tam mają specjalne piły stołowe z podrzynaniem które świetnie radzą sobie z laminatami. Jedno cięcie to zazwyczaj ok 3-4 PLN za usługę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misiekd 15.05.2018 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2018 U mnie w casto mają dość porządne piły, a biorąc pod uwagę, że i tak będzie widać tylko jedną stronę tej płyty to jeśli miałbym szukać a potem jechać nie wiadomo ile do hurtowni to nawet bym sobie du** nie zawracał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts