Gość 29.09.2004 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 Porównajcie pls (bezstronnie, jeśli się da) jakość ww materiałów. Ostatnio coraz częściej chodzą słuchy, że to badziew - sprzedawane z zawyżonymi parametrami, popękane, itp (zwłaszcza ponoć firma W. i zakład w Zielonce)A ja w przyszłym roku będę musiała coś wybraćBabaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sergey 29.09.2004 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 Nie licz na taki test. Muratora na to nie stać jak na razie. Szczerze mowiąc nie tylko Muratora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluseczka 17.11.2004 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Ja szczerze odradzam, niektóre z nich znalazły się na stronie internetowej http://www.gunb.gov.pl jako zakwestionowane, możesz sprawdzić. My mamy zwykłe pustaki, a dom jest zbudowany porządnie, nie pozwalamy sobie na żadne półśrodki jeśli chodzi o budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glubsik 18.06.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Uszanowanie Tak się składa że jestem Operatorem na takiej Fabryce. I z bloczkami jest tak z chlebem. Zależy jaki piekarz i w jakiej piekarni . Owszem zdażajom się braki, ale tylko jeśli coś przeoczysz tzn. operwtor . Naszeoddawane są na badania do labolatorium i wytrzymują większą siłe nacisku niż jest w założeniach Pozdrawiam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts