ifrook 29.04.2018 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2018 Witam. mam w komórce pylące się ściany a właściwie stary tynk (blok) . Czym je zagruntować żeby ujednolicić ich strukturę aby nie zostawał pył na rękach jak przejadę niechcący ubraniem po nich? Podobnie ma się sprawa z podłogą, z góry dziękuję za każde rady. Blok jest z cegły z lat 50 jeśli to ma znaczenie.Mam na oku farbę gruntującą śnieżki lub grunt jakiś, czy może oba ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eliks 30.04.2018 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2018 Wbrew pozorom Śnieżka Grunt nie sprawdza się jakoś super na murze, to farba bardziej na płyty G-K. Kup zwykły grunt gleboko penetrujacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech010 30.04.2018 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2018 Popieram kolege, grunt głęboko penetrujący sprawdzi się najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manioko 05.05.2018 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2018 Witam. mam w komórce pylące się ściany a właściwie stary tynk (blok) . Czym je zagruntować żeby ujednolicić ich strukturę aby nie zostawał pył na rękach jak przejadę niechcący ubraniem po nich? Podobnie ma się sprawa z podłogą, z góry dziękuję za każde rady. Blok jest z cegły z lat 50 jeśli to ma znaczenie. Mam na oku farbę gruntującą śnieżki lub grunt jakiś, czy może oba ? 3x TAK dla gruntu głęboko penetrującego Najlepszy Ceresit albo Cekol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts