Mejt_ 03.05.2018 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2018 Drodzy forumowicze, bardzo proszę o pomoc. Pytanie brzmi: jak wyrównać taką działkę, jak na fotkach poniżej. Wyraźnie widoczne ślady po oraniu działki, po lewej stronie podmurówka jest pod ziemią, po prawej miejscami nawet 10 cm nad i wisi w powietrzu. Oczywiście mój błąd, bo przy wykonaniu ogrodzenia chciałem mieć górę ogrodzenia w poziomie, teraz muszę z tego jakoś wybrnąć. Zależy mi na tym, żeby można było w przyszłym sezonie zabrać się za wykonanie porządnego trawnika, możliwie jak najrówniejszego. Glebogryzarka spalinowa chyba odpada, bo bym się zajechał - jest tego ze 14 arów w sumie. Czy jest jakaś inna opcja niż wynajęcie koparki/spychacza za stówę na godzinę? Bardzo proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 03.05.2018 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2018 kto pyta nie błądzi. To pytaj okolicznych właścicieli koparkoładowarek czy ładowarek . Ile by wzięli za całość. Tak na oko 500 stówek starczy. Droge budują niedaleko to popytaj ile by wzięli za godzinę pracy spycha z systemem niwelacji laserowej, tam starczy ustawić i jednokrotny przejazd starczy. A na niektórych budowach operator ma pozwolenie na fuchy jak blisko ma i po godzinach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kemotxb 03.05.2018 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2018 A może opcja ciągnik z glebogryzarką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mejt_ 03.05.2018 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2018 A może opcja ciągnik z glebogryzarką ? A czy ciągnik z glebogryzarką da radę wyrównać te góry i doliny? No i druga sprawa, trzeba trochę przewalić z lewej na prawą i z tyłu na przód, więc chyba pójdę za radą kolegi wyżej i poszukam taniego koparkowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts