Alan22 05.05.2018 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2018 Witam!.Mam problem z zamkiem zw 6000 Gerdy Star S , mianowicie klucz nie wchodzi do końca od zewnątrz (miesiąc temu miałem to samo ,wyczyściłem otwór w kluczu i po problemie )teraz to nie pomogło,nowy klucz też nie.Po otworzeniu drzwi od wewnątrz , żeby wyjąć klucz z zamka trzeba przekręcić tak , że wystają trochę rygle,klucz od zewnątrz nie wchodzi co oznacza , że nie można zamknąć drzwi od zewnątrz.Nie wiem czy nie został przekręcony zamek bo syn zamykał drzwi.Oczywiście weekend ,a serwisów ,jak na lekarstwo.Może ktoś z Was miał podobny problem i poradził sobie z nim. we własnym zakresie czy zamawiać już nowy zamek i serwis , dodam ,że drzwi zakupione w 2002 r. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nix 25.10.2018 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2018 Witaj. Jak tam problem, rozwiązany ? Jeśli możesz opisz jak i co bo mam ten sam problem niestety... pzdr Nix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts