lud_wik 09.05.2018 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2018 (edytowane) Dzień Dobry.Zwracam się do Państwa z prośbą o poradę w następującej kwestii.Otóż niedawno kupiłem w znanej firmie sprzedającej szeroki asortyment klinkieru, daszki. Okazało się, że każda sztuka posiada ubytki, wżery w szkliwie koloru białego wielkości 1 mm do 2mm. Nie widać tego z odległości, ale boję się czy niskie temperatury nie spowodują pękania daszków z powodu tych ubytków. Nie wiem czy jest to wada produkcyjna czy też jest to zjawisko normalne i nie ma się czym przejmować. Podejrzane jest to, że właścicielka odsyła mnie do producenta, a oni z kolei na moje e-mail'e nie odpowiadają. Bardzo proszę o jakieś sugestie w ww. sprawie. Czy powinienem reklamować te daszki klinkierowe? Dziękuję z góry i pozdrawiam.Grzegorz Edytowane 9 Maja 2018 przez lud_wik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts