Pod 09.05.2018 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2018 Czym kleić xpsa do fundamentu lanego (pokryty dysperbitem)? Fundament lany do ziemi, miejscami nierówny więc nie wiem czy klei w piance da radę i ile go pojdzie. W sumie mam tylko 8m2 takiego fundamentu, ale kleju moze pojsc sporo jesli jest nierowno. z drugiej strony ziemia docisnie wiec to chyba tylko czas prac przy fundamencie odkrytym. Ponad ziemie mam tylko 20cm szalowane wiec tam dam juz dokladniej kleju. Czy powinno sie dawac na xpsa folie kubełkowa też od góry? Czy tylko pionową stronę od ziemi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nass 09.05.2018 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2018 Ja kleiłem EOS-em, w puszce, z tym , że na goły beton. Niczym nie smaorałem fundamentu, nie dawałem też folii kubełkowej. XPS po prostu zasypany żwirem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej733 09.05.2018 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2018 klejem w piance połap na czas obsypywania.Albo wcale bo dysperbit jeszcze odpadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 09.05.2018 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2018 http://med-bud.pl/kleje-do-termoizolacji-boramax-klej-do-eps-i-xps-750ml,c23,p150,pl.htmlTym. Najlepszy klej w pianie do xps jaki spotkałem I mówię tak nie dlatego że go mam w ofercie. Mam go w ofercie tylko dlatego że jest najlepszym jaki spotkałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pod 09.05.2018 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2018 jaka jest jego rzeczywista wydajnosc przy nierownej powierzchni? Trzyma dysperbitu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 09.05.2018 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2018 trzyma bitumow bez problemu. trafilem na niego jak szukalem kleju do xps do blachy ocynkowanej i byl problem. no i tak sie natknalem na niego i okazuje sie ze meeega fajny. przy nierownej cholera wie... pojdzie tyle ile wyjdzie. na idealnie rownym xps spokojnie 10m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts