Guest grend 05/09/18 07:46 AM Zgłoś naruszenie Share Posted May 9, 2018 Ktos cos takiego wykonywał ? Z mojej wiedzy powinno się robic w ten sposób ze do woreczka wkłada się zaprawę betonową i na tym układa, jadnak na filmach instruktazowych jest w ten sposób ze układa się suchy beton i po ułożeniu płytek rozcina go i zalewa wodą - jakie mieliscie doświadczenia ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAMOW 05/11/18 11:54 AM Zgłoś naruszenie Share Posted May 11, 2018 A nie prościej zastosować gotowe, regulowane podkładki do tego typu płyt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaro137 10/10/19 07:52 AM Zgłoś naruszenie Share Posted October 10, 2019 Pewnie prościej, ale wychodzi mega drogo. Prz niewielkiej powierzchni nie będzie to miało wielkiego znaczenia, ale już powyżej 20m2 różnica będzie wyraźna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudlaty69 10/10/19 08:01 AM Zgłoś naruszenie Share Posted October 10, 2019 Ja stosowałem płyty 40-80 cm i w narożnikach stosowałem podkładki z castoramy za 4 zł na 4 rogi a na środkach płyt na dłuższych bokach woreczki z cementem. Do woreczka rozrobiony cement - ładnie się dopasowuje do wysokości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts