Claudynka 09.05.2018 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2018 Hej Prosze o informacje jaki kolor rynien jest właściwy dla domku jednorodzinnego? Poniżej fotka z wizualizacji lecz nie wiem czy to ostatecznie kolor srebrny czy inny? A może lepszy ciemny brąz? (Dachówka będzie trochę ciemniejsza gdyż kolor robena monzy.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_to_mozliwe 09.05.2018 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2018 Zrobiłbym w kolorze stolarki okiennej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudynka 09.05.2018 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2018 DziekujeTez miałem taki plan tylko że okna maja byc w kolorze złoty dąb lub macore lecz rynien nie ma w tym odcieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_to_mozliwe 09.05.2018 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2018 Można użyć zbliżonego koloru, raczej ciemniejszego. Ale to tylko moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 09.05.2018 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2018 Raczej ciemny brąz niż jasny orzech. Najlepiej dobiera się identyczne rynny jak blacharskie obróbki czyli okap i parapety wtedy tworzy jednolitą spójność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudynka 09.05.2018 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2018 a jak są takie ciemne rynny to na białym tynku nie wygląda to "ciężko? Robilismy taką"wizalizacje" rynien w 3 kolorach. Jak myślicie co lepsze? (Trochę tu kolory sa przekłamane względem PS.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_to_mozliwe 09.05.2018 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2018 Z tych trzech to w sumie srebrny wygląda najlepiej. Ciężko mi wybrać, bo to zupełnie nie moje kolor (za jasne), szczególnie ta deska czołowa wpadająca w żółty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudynka 09.05.2018 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2018 ta deska podrynnowa "żółta" będzie w kolorze złotego dębu (pod kolor okien). Ta pod nią w kolorze ciemny brąz (pod kolor klinkieru) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudynka 08.06.2018 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2018 (edytowane) wracając do kolorów musze wystko zmienić gdyż kolor dachu wyszedł inny niż na wizualizacji, co powiecie na taką kolorystyke [ Edytowane 8 Czerwca 2018 przez Claudynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts