gpx1 09.05.2018 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2018 Dzień dobry, Jestem w trakcie budowy domu z dachem bezokapowym + taras z zadaszeniem, podczas wykończenia chciałbym zastosować rynny stalowe/aluminiowe + kosz zlewowy odprowadzający wode do rynny spustowej natomiast nigdzie w katalogach nie mogę znaleźć tego elementu. W załączeniu przesyłam zdjęcia o jaki element mi chodzi (jest to najprawdopodobniej kosz zlewowy). Do tej pory znalazłem zdjęcia firmy lindab z takim elementem ale w katalogu go nie ma, wysłałem także zapytanie ale nie uzyskałem jeszcze odpowiedzi. Rynny lindab sprawiają wrażenie porządnych ale jeżeli nie będzie tego elementu to chyba będę musiał szukać innej firmy. Udało mi się jeszcze znaleźć rynny firmy ekro - czy jest ktoś kto mógłby się wypowiedzieć na ten temat? Firma plannja/siba odpowiedziała mi, że nie mają takiego elemtentu w sprzedaży i nie ma także możliwości wykonania na zamówienie. Czy ktoś z Was posiada może wiedzę jakie firmy mogą posiadac w swojej ofercei takie kosze? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LDP05 09.05.2018 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2018 https://www.rheinzink.pl/fileadmin/inhalt/bilder/ebooks/8834059335883360f31dea/index_en.html#page/2 Nie jestem sprzedawca...tez szukała rynien kwadratowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
młotek 11.05.2018 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2018 Galeco STAL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 12.05.2018 04:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2018 Z koszami do rynny jest tak, że trzeba je dostosować do każdego budynku. Ja je robię z blachy cynkowej lutując i felcując na miejscu. Są różne odległości rury spustowej od sztucera, różne wysokości. Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 19.05.2018 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2018 Kwadratowe rury oraz takie kosze ma w ofercie firma PREFA. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts