sailor_ro 09.05.2018 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2018 Witam, poradźcie proszę, wiadomo oczywiście daję dwa kable do odbiornika TV,gdzie będę chciał jednocześnie odbierać i nagrywać.Pytanie tylko,czy te dwa koncentryki pakować do jednej puszki czy do dwóch, jak jest lepiej/wygodniej? Podobna kwestia skrętek, idą dwie, jedna pucha czy osobne?z góry dziękiMichał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ziemowitus 11.05.2018 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2018 Rzecz gustu i finansów jednak ja nie widzę sensu rozbijania każdego kabelka na osobną puszkę. Gniazdo z dwoma wyjściami i ramka robi się krótsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 12.05.2018 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2018 Ok, tak też zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brencik 25.05.2018 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2018 Rzecz gustu i finansów jednak ja nie widzę sensu rozbijania każdego kabelka na osobną puszkę. Gniazdo z dwoma wyjściami i ramka robi się krótsza. To gniazdo musi mieć też dwa wejścia. Znajdz mi takie. A co z sygnałami R i TV? Wtedy gniazdo musi mieć już 2 wejscia i 4 wyjscia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibizz1 25.05.2018 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2018 Dokładnie, jeśli chodzi o koncentryk to ja widziałem tylko takie które od strony puszki maja miejsce na przypięcie jednego kabla, a od strony pokoju mają 1-3 różne rodzaje zakończeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin225 25.05.2018 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2018 Gniazda RTV-2SAT mają wejścia na 2 koncentryki. Tu masz przykładowe : http://legrand-sklep.pl/764566 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 25.05.2018 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2018 Tylko takie gniazdo( w linku) nie nadaje się do tego celu o którym pisze autor wątku.To gniazdo jest do obsługi satelity i dwóch np konwerterów oraz ewentualnie rozdzielaczy czy multiswitcha . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin225 25.05.2018 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2018 No jak pisze że będzie chciał odbierać i nagrywać to pewno mają być do dekodera te kable.Poza tym gniazdo jest do obsługi wszystkiego. Podepniesz prosto z anteny dvbt i sygnał tv będziesz miał z wyjścia tv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts