ArKo93 10.05.2018 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2018 WItam, Mam problem, a właściwie różne interpretacje tego czy mój dach został zrobiony prawidłowo. Chodzi o gąsiory początkowe (dach czterospadowy) które bezpośrednio sąsiadują z rynną. Kilka osób mówi mi ze są uniesione za wysoko (w stronę szczytu dachu i go lekko odsłaniają). Na zdjęciu widać dwa z nich. Czy powinny zostać opuszczone tak, aby "wpadały" bardziej w strone rynien? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej733 11.05.2018 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2018 patrzyłem dzisiaj na dach i faktycznie jest trochę dalej wypuszczona ale jakby tego wątku nie było to bym nawet nie wnikał w to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil30cm 11.05.2018 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2018 Gąsior ma zakrywać dachówkę. Są one prawidłowo zamontowane, https://www.google.pl/search?q=monta%C5%BC+g%C4%85siora+startowego&rlz=1C1AVNE_enPL697PL698&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiRnoOnt_7aAhWEE5oKHa3aCioQ_AUICigB&biw=1366&bih=662#imgrc=g7yJ9UdSgFfMTM: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts