wojciechu89 10.05.2018 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2018 Cześć! W sobotę rozpoczyna budowę ogrodzenia frontowego. Ogrodzenie dokładnie jak na zdjęciu poniżej. Ogrodzenie będzie miało wysokość 1,5m, a długość 25mb w tym 4 mb bramy przesuwnej i 1,2 mb furtka. Pod Bramę wylewam fundament zbrojony, natomiast zastanawiam się, czy pod słupki mogę wylać fundament punktowo? Pytam o możliwość punktowego wylania, ponieważ pod ogrodzeniem będę miał kostkę PolBruk i znacznie ułatwi mi to ułożenie. 1.Czy można zalewać słupki punktowo? 2. Jakie wymiary powinien mieć taki punktowy fundament? 3. Jakie zbrojenie użyć i jakie wymiary powinien mieć fundament pod bramę? Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adaxis 10.06.2018 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2018 Też mnie interesuje temat fundamentów pod ogrodzenie frontowe -pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts