Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budowa zniszczy?a moje ma??e?stwo

Rafter

Recommended Posts

• Odpowiedzi 530
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Anka .... zbieraj dupe w troki , przyjedź za tydzień na spotkanie w Ruścu .... daleko nie masz a gwarantuję Ci , że zrobię wszystko i pozostali obecni żebyś się nie rozpadła ponownie :wink:

posmakuj kontaktu z nowymi ludźmi (na tyle normalnymi na ile mogą być forumowicze muratora :oops: :lol: ), pogadaj z nami ... odstresujesz się , odreagujesz ....

kobito .... a teraz proszę wziąć pędzelek (cienki) , ciemną farbę emulsyjną która na pewno gdzieś na budowie zalega .... a potem wybierz ścianę i namaluj .... wyżyj się - artystycznie , tak jak ja czasem robię (możesz pooglądać gdzieś w moim dzienniku dmuchawca i czajnik z filiżanką) ... inspiracje znajdziesz w kompie ....wpisz szablon i kliknij w grafikę :wink:

oczywiście nie zakładam, że spodoba Ci sie ten pomysł bezwarunkowo :oops: ... jest jeszcze kilka innych możliwości :

idź z kumpelą do pubu na piwko, weekend przed Tobą - spakuj manele i wyjedź gdzieś .... gdziekolwiek .... może nawet "przed siebie" zatrzymując się tam gdzie Ci się spodoba :D

kochana .... jest tyle możliwości .... świat Cię potrzebuje :D

a co się właściwie stało?

mam strasznego doła, chyba moja parabola schodzi w dół rano jeszcze było dobrze ale po południu się złamałam

Będzie lepiej, pójdzie w górę! No weź Anula... bo ja sobie wzięłam do serca, że nas zaprosisz i już zaczęłam się odchudzać.

Daggulka dobrze mówi, idź spać albo do sąsiadki albo do kogoś... Nie możesz sama siedzieć ze swoimi myślami.

tak dziewczyny opadł gniew i dopadł mnie smutek bezkresny

nie odzywałam się bo byłam u sąsiadki ale wcale nie jest mi lepiej :cry:

Rany muszą się zagoić . To normalne.

Więc przygotuj się , że ten smutek będzie za Tobą łazić.

Nie da się ot tak zapomnieć o tych latach, nadziejach, emocjach ...

Znajdź sobie coś do roboty :)