Anula74 11.09.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 znowu się rozpadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.09.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Anka .... zbieraj dupe w troki , przyjedź za tydzień na spotkanie w Ruścu .... daleko nie masz a gwarantuję Ci , że zrobię wszystko i pozostali obecni żebyś się nie rozpadła ponownie posmakuj kontaktu z nowymi ludźmi (na tyle normalnymi na ile mogą być forumowicze muratora ), pogadaj z nami ... odstresujesz się , odreagujesz .... kobito .... a teraz proszę wziąć pędzelek (cienki) , ciemną farbę emulsyjną która na pewno gdzieś na budowie zalega .... a potem wybierz ścianę i namaluj .... wyżyj się - artystycznie , tak jak ja czasem robię (możesz pooglądać gdzieś w moim dzienniku dmuchawca i czajnik z filiżanką) ... inspiracje znajdziesz w kompie ....wpisz szablon i kliknij w grafikę oczywiście nie zakładam, że spodoba Ci sie ten pomysł bezwarunkowo ... jest jeszcze kilka innych możliwości : idź z kumpelą do pubu na piwko, weekend przed Tobą - spakuj manele i wyjedź gdzieś .... gdziekolwiek .... może nawet "przed siebie" zatrzymując się tam gdzie Ci się spodoba kochana .... jest tyle możliwości .... świat Cię potrzebuje a co się właściwie stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 11.09.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 mam strasznego doła, chyba moja parabola schodzi w dół rano jeszcze było dobrze ale po południu się złamałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.09.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Aaaaaankaaaaa.... halllo , tu ziemia nie siedź teraz sama .... idż do kogoś ...koleżanki , kolegi,sąsiadki, kochanka .... albo weź coś na sen i do wyrka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.09.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 ostatecznie jak położę do łóżka młodszego potwora możemy wyciągnąć wińsko , chlać i pierniczyć głupoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 11.09.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 mam strasznego doła, chyba moja parabola schodzi w dół rano jeszcze było dobrze ale po południu się złamałam Będzie lepiej, pójdzie w górę! No weź Anula... bo ja sobie wzięłam do serca, że nas zaprosisz i już zaczęłam się odchudzać. Daggulka dobrze mówi, idź spać albo do sąsiadki albo do kogoś... Nie możesz sama siedzieć ze swoimi myślami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 11.09.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Anula trudno się dziwić,ze ci ciężko kochana,napisz co się dzieje,czy stało sie coś nowego czy tylko opuścił Cię gniew a dopadły smutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.09.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 dobra .... jeszcze pół godziny i idę po wińsko do spiżarki Anka ... dołanczasz? w ogóle to kto dołancza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 11.09.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 tak dziewczyny opadł gniew i dopadł mnie smutek bezkresny nie odzywałam się bo byłam u sąsiadki ale wcale nie jest mi lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.09.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 tak dziewczyny opadł gniew i dopadł mnie smutek bezkresny nie odzywałam się bo byłam u sąsiadki ale wcale nie jest mi lepiej Rany muszą się zagoić . To normalne. Więc przygotuj się , że ten smutek będzie za Tobą łazić. Nie da się ot tak zapomnieć o tych latach, nadziejach, emocjach ... Znajdź sobie coś do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 11.09.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 nawet głupiego wina nie potrafię sama otworzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.09.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 nawet głupiego wina nie potrafię sama otworzyć Nooooooo to już robisz z siebie blondynkę i sierotę , wybacz... Idź do sąsiada. Jego 15 letnie dziecko Ci pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 11.09.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Potrafisz Już otwarte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 11.09.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 widocznie ma do doopy korkociąg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.09.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 a h.... z ciśnieniem .... właśnie żłopię Martini Anula ...zobacz , może masz jakieś na zakrętkę a jak nie to wepchnij korek do środka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 11.09.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 [bAnula pisz co się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 11.09.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 idę szukać zaraz wracam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 11.09.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 To może i ja jakieś znajdę i sobie otworzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 11.09.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 otworzyłam, pychotamoże rzeczywiście potrafię sobie poradzić sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.09.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 a co se bedziemy żałować .... jak wszyscy to wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts