Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budowa zniszczy?a moje ma??e?stwo

Rafter

Recommended Posts

• Odpowiedzi 530
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

może rzeczywiście potrafię sobie poradzić sama

Ha, i nie tylko z butelką :D

jesli się chce - to z butelką można se zawsze poradzić ...boszszszsz... plotę jak nałogowy alkoholik a dopiero pół kieliszka wciągnęłam :oops: :lol:

a h.... z ciśnieniem .... właśnie żłopię Martini :lol:

Anula ...zobacz , może masz jakieś na zakrętkę :roll:

a jak nie to wepchnij korek do środka :roll:

Daga ja to samo powiedziałam godzinę temu mojej wątrobie otwierając znalezioną niespodziewanie buteleczkę mojego winka...na szczęście było na zakrętkę.

Anula...jestem po dwóch godzinach rozmowy z przyjacółką którą spotkał los taki jak Ciebie. Tylko, ze jej małżeństwo było przez 25 lat idealne, naprawdę. Teraz idealny mąż zakochał się i stwierdził, że dusił się przy niej i odchodzi. :evil:

a h.... z ciśnieniem .... właśnie żłopię Martini :lol:

Anula ...zobacz , może masz jakieś na zakrętkę :roll:

a jak nie to wepchnij korek do środka :roll:

Daga ja to samo powiedziałam godzinę temu mojej wątrobie otwierając znalezioną niespodziewanie buteleczkę mojego winka...na szczęście było na zakrętkę.

Anula...jestem po dwóch godzinach rozmowy z przyjacółką którą spotkał los taki jak Ciebie. Tylko, ze jej małżeństwo było przez 25 lat idealne, naprawdę. Teraz idealny mąż zakochał się i stwierdził, że dusił się przy niej i odchodzi. :evil:

moje idealne było przez 11 lat tak przynajmniej myślałam, mój mąż też się dusi przy mnie. Smutne podobieństwo

Daggulka uwielbiam martini

ale też wyszło mi nie dawno (2,5 miesiąca temu co za zbieżność) nadciśnienie więc nie pozwalam sobie zbyt często :-?

wcale się nie dziwię , ze ci wyszło nadciśnienie ...a to się przypadkiem nie zbiegło z początkiem excesów ślubnego? :roll:

dokładnie tak akcje typu "już cie nie kocham" i moje skierowanie do szpitala z ciężką postacią nadciśnienia tętniczego.

A zawsze byłam niskociśnieniowcem zawsze

no bo to kochana z nerw..... wszystko z nerw :roll:

zdrowiem przypłacasz :-?

Daggulka

nie za późno wpisać się na listę??

Anula i tak trzymać.

Koniecznie wybierz się na to spotkanie i dobrze zresetuj :D

Uciekaj kochana jak najczęściej do ludzi i gadaj i gadaj...mojej przyjaciółce to bardzo pomaga