Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budowa zniszczy?a moje ma??e?stwo

Rafter

Recommended Posts

• Odpowiedzi 530
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

chętnie bym do Was dołączyła z winkiem, ale jak na razie tylko mineralna wchodzi w grę :roll:

Anulka, normalne, że masz gorszy nastrój. To minie.

Wiesz co ja zrobiłam po rozwodzie? Przez przypadek odnalazłam mojego byłego faceta, pierwszego w sprawach...no :oops: :wink: I nadrobiliśmy (fizycznie) kilka straconych lat 8) Potem spotkałam mojego aktualnego męża i już nie mam zamiaru nikogo więcej szukać, bo mój ci on :wink: Jednak myślę, że to spotkanie z byłym pozwoliło mi szybko stanąć na nogi.

chętnie bym do Was dołączyła z winkiem, ale jak na razie tylko mineralna wchodzi w grę :roll:

Anulka, normalne, że masz gorszy nastrój. To minie.

Wiesz co ja zrobiłam po rozwodzie? Przez przypadek odnalazłam mojego byłego faceta, pierwszego w sprawach...no :oops: :wink: I nadrobiliśmy (fizycznie) kilka straconych lat 8) Potem spotkałam mojego aktualnego męża i już nie mam zamiaru nikogo więcej szukać, bo mój ci on :wink: Jednak myślę, że to spotkanie z byłym pozwoliło mi szybko stanąć na nogi.

Aaaaga ...Ty zbereźnico :o :lol:

ja po rzuceniu mojego pierwszego małża też miałam huśtawkę ...nastrojów .... ale i tak mniejszą niż podczas życia z nim :p :lol:

ale kurrrde powiem Ci , że najlepiej klin klinem się leczy , nie? :D

Daggulka

wpisywać a niech to

możne nie zamęczę Was na śmierć

Kochana ... zaraz Ci na priv prześlę co trza :D

a zobacz na listę .... jacy wspaniali faceci będą .... nic nie sugeruję, bo wiem że oni gentelmeni w każdym calu (albo na taką starą lampucerę jak ja nikt po prostu spojrzeć nie chciał :oops: :lol: ) ...ale uwierz mi: to spotkanie z fajnymi ludźmi dobrze Ci zrobi :D

Daggulka

wpisywać a niech to

możne nie zamęczę Was na śmierć

Gwarantuję Ci, że tego towarzystwa nie da się zamęczyć :D , ale zabawą będzie przednia - wiem co mówię , bawiłam się z nimi na after party.