galka 11.09.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Anula nie kocha ? to pies go trącał..Ty sama siebie kochaj i powtarzaj sobie,ze nie był wart Twojego uczucia skoro poleciał na byle co z internetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 11.09.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Olać te niedojdy co im tlenu nagle brakuje Im po prostu jest za dobrze i w głowach się przewraca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 11.09.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 wiem wiem zwłaszcza moja maleńka, niewidoma sznaucerka to przeżywa strasznie. Przytul i wycałuj wszystkie futerka w domu, one zawsze wierne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 11.09.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Im po prostu jest za dobrze i w głowach się przewraca. W doopach im się poprzewracało, tym niektórym Ale cóż... życie nierychliwe ale sprawiedliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.09.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Anula - Edzia dobrze godo ...dobra , trudno - niech bedzie , ze po pijaku ...wpisywać na listę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 11.09.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 chętnie bym do Was dołączyła z winkiem, ale jak na razie tylko mineralna wchodzi w grę Anulka, normalne, że masz gorszy nastrój. To minie. Wiesz co ja zrobiłam po rozwodzie? Przez przypadek odnalazłam mojego byłego faceta, pierwszego w sprawach...no I nadrobiliśmy (fizycznie) kilka straconych lat Potem spotkałam mojego aktualnego męża i już nie mam zamiaru nikogo więcej szukać, bo mój ci on Jednak myślę, że to spotkanie z byłym pozwoliło mi szybko stanąć na nogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 11.09.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Nawet się nie zastanawiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 11.09.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 LeoAureus tak masz rację tyle miłości ile jest w oczach psa nie zobaczy się w żadnych ludzkich. Dla nich nie jestem za gruba, za nudna, za ambitna, za mądra (to też wada według mego męża) ani nie kocham za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 11.09.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Anula - Edzia dobrze godo ...dobra , trudno - niech bedzie , ze po pijaku ...wpisywać na listę? Nawet się nie zastanawiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 11.09.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Daggulka wpisywać a niech to możne nie zamęczę Was na śmierć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.09.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 chętnie bym do Was dołączyła z winkiem, ale jak na razie tylko mineralna wchodzi w grę Anulka, normalne, że masz gorszy nastrój. To minie. Wiesz co ja zrobiłam po rozwodzie? Przez przypadek odnalazłam mojego byłego faceta, pierwszego w sprawach...no I nadrobiliśmy (fizycznie) kilka straconych lat Potem spotkałam mojego aktualnego męża i już nie mam zamiaru nikogo więcej szukać, bo mój ci on Jednak myślę, że to spotkanie z byłym pozwoliło mi szybko stanąć na nogi. Aaaaga ...Ty zbereźnico ja po rzuceniu mojego pierwszego małża też miałam huśtawkę ...nastrojów .... ale i tak mniejszą niż podczas życia z nim ale kurrrde powiem Ci , że najlepiej klin klinem się leczy , nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.09.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Daggulka wpisywać a niech to możne nie zamęczę Was na śmierć Kochana ... zaraz Ci na priv prześlę co trza a zobacz na listę .... jacy wspaniali faceci będą .... nic nie sugeruję, bo wiem że oni gentelmeni w każdym calu (albo na taką starą lampucerę jak ja nikt po prostu spojrzeć nie chciał ) ...ale uwierz mi: to spotkanie z fajnymi ludźmi dobrze Ci zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 11.09.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 w tym szaleństwie jest metoda jeno jest pewne jesteście SUPER i dobrze, że jesteście idę po jeszcze jedną lampkę wina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 11.09.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Daggulka wpisywać a niech to możne nie zamęczę Was na śmierć Gwarantuję Ci, że tego towarzystwa nie da się zamęczyć , ale zabawą będzie przednia - wiem co mówię , bawiłam się z nimi na after party. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 11.09.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 co się będę rozmieniać na drobne przytaszczyłam całą butlę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 11.09.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Daga, no oczywiście, że klin klinem. Poza tym odzyskuje się pewność siebie i nagle okazuje się, że nie jestem wcale taka "beeeee" Kurcze, czy ciężarne to chociaż karmi mogą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 11.09.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Anula zuch dziewczyna Na pohybel wszystkim tym ,co choroba zwana kootasicą siada na płuca i się duszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 11.09.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 karmi mogą pewnie, toż to podpiwek bez alkoholu karmi też uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 11.09.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 no to se otworzę, no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 11.09.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Kurcze, czy ciężarne to chociaż karmi mogą? Słyszałam, że wręcz muszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts