EDZIA 11.09.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Anula zuch dziewczyna Na pohybel wszystkim tym ,co choroba zwana kootasicą siada na płuca i się duszą Galka....oplułam monitor i tak głośno ryknęłam śmiechem, że mój M wpadł przerażony co się dzieje, bo jeszcze chwilę temu byłam bardzo zdołowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 11.09.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Na pohybel wszystkim tym ,co choroba zwana kootasicą siada na płuca i się duszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 11.09.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Leo...bo ja karmi uwielbiam....jak muszą to zaraz zadzwonię do ślubnego co by mi w nocy, po pracy przywiózł zapas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 11.09.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 tak masz rację tyle miłości ile jest w oczach psa nie zobaczy się w żadnych ludzkich. Dla nich nie jestem za gruba, za nudna, za ambitna, za mądra (to też wada według mego męża) ani nie kocham za bardzo Bo one kochają bezwarunkowo! Niektórzy faceci mogliby się od nich dużo nauczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 11.09.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Leo...bo ja karmi uwielbiam....jak muszą to zaraz zadzwonię do ślubnego co by w nocy mi po pracy przywiózł zapas Moja koleżanka piła duuużo karmi, co prawda po porodzie, bo podobno dobrze na laktację wpływa, ale w ciąży też dobre Musisz, musisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 11.09.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 no właśnie a mój mąż ma wyjątkową okazję czegoś się nauczyć bo jest weterynarzem i nie korzysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.09.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 galka ...jak Ty cuś walniesz kobito ... Anula ...witamy na liście delikwentów spotkaniowych .... żech wpisała agnieszkakusi ... pewnie, że karmi mogą .... mój małż na ten przykład pije tylko karmi ... hm.... ale co ma piernik ...hm...a to dopiero jedna lampka stukneła ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 11.09.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Złamałaś mi serce, myślałam, że każdy weterynarz to po prostu musi być dobry Że kocha zwierzątka to i ludzi powinien odpowiednio... przynajmniej rodzinę. No i znowu wyjątek potwierdzający regułę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 11.09.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 .... mój małż pije tylko karmi Bo karmi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 11.09.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Leo przecież on kocha kociaka z sms z gg oj rano będę drałowała do sklepu po sok pomidorowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 11.09.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Leo przecież on kocha kociaka z sms z gg On to chyba kocha, ale siebie samego. oj rano będę drałowała do sklepu po sok pomidorowy Daleko masz sklep? To na zdrowie spacerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 11.09.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Anula ja nie wiem czy ja bym chciała żeby mnie face tak kochał. Burkniesz na niego-zadowolony Znajdziesz mu pchłę-zadowolony zamiast obiadu rzucisz mu kość-zadowolony i merda ogonem Boję się ,że wtedy to ja miałabym problemy z tym tlenem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.09.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 .... mój małż pije tylko karmi Bo karmi? tia ...ojciec karmiący ....rodzinę nie pije ogólne .... ktoś w tej rodzinie musi byc trzeźwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 11.09.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 tia ...ojciec karmiący ....rodzinę nie pije ogólne .... ktoś w tej rodzinie musi byc trzeźwy No, ktoś musi nie pić, żeby pić mógł ktoś Równowaga musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.09.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 no, ba...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 11.09.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 tia ...ojciec karmiący ....rodzinę nie pije ogólne .... ktoś w tej rodzinie musi byc trzeźwy No, ktoś musi nie pić, żeby pić mógł ktoś Równowaga musi być To prawie tak jak u mnie. Glowa rodziny musi być trzeźwa a szyja ... niekoniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.09.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Anka .... co tam? już pozamiatane? bo ja jeszcze lampkę i bede śpiewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 11.09.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Anula, do nocnego po sok poleciałaś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.09.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 boszszszz... a ja jutro do roboty - na kacu ....porażka ...no ale nic to - pretekst jest : ćwiczę przed spotkaniem za tydzień coby mnie za szybko nie ścięło i mnie do pokoju nie kulali o godzinie 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 11.09.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Nie jesteś sama, ja też jutro do roboty Sobotnia praca dobra na kaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts